Nominujte investiciju godine u Srbiji – eKapija raspisala konkurs za nagradu Aurea 2018

 Poslovni portal eKapija raspisao je konkurs za nagradu za investiciju godine u Srbiji Aurea 2018, koju će dodeliti desetu godinu zaredom. Kompanije koje su tokom prethodne kalendarske godine započele ili realizovale inovativne/originalne, društveno korisne i finansijski održive projekte, mogu se prijaviti zaključno sa 27. februarom 2018. godine.

Količina uloženih sredstava nije presudna, već se projekti vrednuju na osnovu originalnosti inovacije koju su primenili, značaja koji imaju za okruženje, kao i potencijala da budu uspešni na tržištu. Ravnopravno učestvuju sve privredne grane i sve vrste projekata, tako da nije bitno da li je kompanija implementirala novi proizvodni proces/tehnologiju, razvila ili primenila originalni softver, ponudila novi proizvod ili osmislila novi pristup tržištu, i slično.

– Ponosni smo što već deset godina podržavamo i nagrađujemo kompanije koje u svom poslovanju imaju utkane inovativnost i brigu o okruženju, jer verujem da time doprinosimo prepoznavanju važnosti ovih aspekata za održivi razvoj našeg društva. Zbog toga i u ovoj jubilarnoj godini Auree, sa nestrpljenjem očekujemo nominacije i pobednike – kaže direktor eKapije Zdravko Lončar.

Urednički tim eKapije započeo je selekciju kandidata za nagradu, a zainteresovane kompanije mogu se prijaviti i same popunjavanjem formulara na stranici www.aurea.rs. Nakon analize pristiglih prijava, projekti koji uđu u uži izbor za nagradu biće predstavljeni na portalima www.ekapija.com i www.aurea.rs, a o pobedniku će odlučiti stručni i nepristrasni žiri, dok će jedan glas dati čitaoci eKapije i posetioci portala aurea.rs, glasanjem putem interneta. Osim glavne nagrade biće uručena i dva specijalna priznanja – za inovativnost i društvenu korisnost.

Četvrti put strateški partner eKapije na projektu Aurea je osiguravajuća kuća Coface.

Poslovni portal eKapija nagradu Aurea organizuje u okviru svog opredeljenja ka društveno odgovornom poslovanju, bez finansijskog interesa, sa namerom da promoviše i podrži projekte značajne za održivi razvoj srpske privrede.

Za više informacija o nagradi pogledajte www.aurea.rs.

Postavite komentar