Organizator nagrade “Aurea”

Portal “eKapija” je vodeći poslovni portal u Srbiji koji pruža informacije o aktuelnim privrednim i ekonomskim dešavanjima u regionu jugistočne Evrope. Osim pregleda najnovijih vesti i izveštaja iz zemlje i regiona, “eKapija” obezbeđuje i ekonomske analize, izveštaje sa berze, najave novih investicija, pregled najnovijih tendera i pobednika tendera, kao i sveobuhvatnu bazu privrednih i pravnih subjekata, koja trenutno sadrži više od 140.000 dokumenata.

Informacije su dostupne korisnicima “eKapija” na portalu www.ekapija.com  kao i putem elektronskih biltena koji čitaocima stižu na e-mail adresu. Dnevni poslovni bilten “eKapija” je prilagođen specifičnim zahtevima svakog korisnika i sadrži informacije koje su izdvojene kao bitne za njegovo poslovanje. Koncipiran kao B2B servis, portal “eKapija” predstavlja efikasnu platformu za razmenu informacija među privrednim subjektima.

Portal “eKapija” je trojezičan, tako da je osim na srpskom, dostupan i na engleskom i nemačkom jeziku. Osim Srbije, portal “eKapija“ www.ekapija.com, postoji i u Bosni i Hercegovini ba.ekapija.com.

Poslovni portal “eKapija” dodelu nagrade “Aurea” organizuje u okviru svog opredeljenja ka društveno korisnom poslovanju i bez ikakvog finansijskog interesa.

Partner projekta